برگزاری ششمین جلسه ماهانه شورای هماهنگی بخش سلامت (شهاب) در معاونت بهداشت

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ششمین جلسه ماهانه شورای هماهنگی بخش سلامت (شهاب) را در معاونت بهداشت برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، ششمین جلسه ماهانه شورای هماهنگی بخش سلامت (شهاب) روز سه شنبه 22 اسفند 1402 به همت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت بهداشت با دستور کار اولویت‌های ساختاری در حرکت به سوی نظام خدمات جامع و همگانی سلامت شهرستان و اجرای بسته پایه سلامت کارکنان دولت در دانشگاه در سال ۱۴۰۳ با حضور نمایندگان معاونت بهداشت، درمان، غذا و دارو و دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

دکتر عباس وثوق مقدم رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اهدا لوح تقدیر از مدیرانی که در سال اخیر همکاری بسیار خوب و تلاش مستمر با دبیرخانه مذکور را داشتند قدردانی کرد.