• تاریخ انتشار : 1404/02/13 - 08:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 75
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

همایش کشوری حفظ حیات جنین

برگزاری همایش کشوری حفظ حیات جنین در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در همایش کشوری حفظ حیات جنین در ارائه مطالب خود به این نکته اشاره کرد که: سقط جنین یکی از بزرگترین معضلات نظام سلامت است، موضوع حفظ حیات جنین  و پیشگیری از سقط عمدی رسالت بزرگی را برای ما ایجاد می‌کند و بصورت اولویت باید در نظر گرفته شود.

برگزاری همایش کشوری حفظ حیات جنین در دانشگاه علوم پزشکی تهران
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزاری همایش کشوری حفظ حیات جنین روز سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404 با حضور دکتر صابر جباری فاروجی رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، دکتر سیدرضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه، مدیران ارشد نظام سلامت، اداره سلامت مادران وزارت، مدیران و معاونین دانشگاه، اساتید هیات علمی گروه بیماری‌های زنان و زایمان، اساتید هیات علمی گروه آموزش مامایی و سلامت باروری، گروه‌های مردمی نفس، حسنا و اندیشکده حریم حیات جنین و امور بانوان فرمانداری اسلامشهر و با استقبال گسترده شاغلین بخش‌های دولتی و خصوصی و پزشکان متخصص و کارکنان ارائه دهنده خدمت، پزشکان، ماماها، مراقبین سلامت و بهورزان در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
 
در ابتدا جلسه دکتر طرفداری، دبیر علمی همایش، ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور شرکت کنندگان، اظهار داشت، سقط به معنای پایان دادن حیات جنین در رحم مادر، تنها یک تصمیم شخصی نیست، بلکه اقدامی است که پیامدهای عمیق اخلاقی، انسانی و اجتماعی دارد. هر انسانی حتی در مراحل ابتدایی رشد، دارای کرامت و حق حیات است حقی که نباید به سادگی از او سلب شود.
 
در ادامه دکتر رئیس کرمی، در ارائه مطالب خود عنوان کرد: سقط جنین یکی از بزرگترین معضلات نظام سلامت است، موضوع حفظ حیات جنین  و پیشگیری از سقط عمدی رسالت بزرگی را برای ما ایجاد می‌کند و بصورت اولویت باید در نظر گرفته شود.
 
سپس دکتر جباری، ضمن تبریک دهه کرامت و روز دختر عنوان کرد این همایش بسیار مهم و بزرگ است بدلیل اینکه موضوع حیات، هستی بخش و مهم است. حفظ و ارتقای سلامت مادر و جنین، فلسفه حضور گروه زنان و مامایی است. در کشور ما نیز برخی گزاره‌ها رایج شده‌اند که مروج سقط جنین هستند. یکی از این باورها، موضوع فاصله بین موالید است. وقتی تصور غالب این است که باید بین موالید ۳ تا ۵ سال فاصله باشد، برخی مادرانی که کمتر از ۳ سال پس از بارداری قبلی دوباره باردار می‌شوند، دچار استرس شده و بر اثر فشار روانی اقدام به سقط می‌کنند. 

در ادامه، دکتر اولیایی منش، حفظ حیات جنین را یک امر مقدس بیان کرد و اذعان داشت که این مهم در راستای عالم خلقت است و حمایت همه نیروهای عالم خلقت را به همراه دارد. در هیچ دینی اجازه سقط جنین داده نشده است. ایشان همچنین، خطاب به شرکت کنندگان عنوان کرد، این جلسه، مقدس هست چون قرار است کار مهمی انجام دهید. اقناع نخبگان و گروه‌های مردمی را با اعتقاد خودتان اجرا و پیام خداوند را به گوش مردم برسانید.

در ادامه، برنامه در قالب دو پنل با عناوین " تازه‌ترین یافته‌های علمی در حوزه حفظ حیات جنین" و "حمایت از حفظ حیات جنین و نقش نهادهای مردمی" با ارائه اساتید هیات علمی و مدیران ارشد نظام سلامت و گروه‌های مردمی نفس، حسنا و اندیشکده حریم حیات جنین و امور بانوان فرمانداری اسلامشهر برگزار شد.

در پایان، پرسش و پاسخ و بررسی چالش‌های موجود در این زمینه با حضور دبیر علمی همایش و مسئولین مربوطه انجام و در حاشیه همایش هم غرفه‌های مرتبط با حضور معاونت و شبکه‌ها و گروه‌های مردمی نفس و حسنا برگزار شد.

  • کد خبر : 296480
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه