برگزاری وبینار آموزش سفیران سلامت و رابطان بهداشت پیرامون ایدز و رویکرد نوین، در معاونت بهداشت

سفیران سلامت، رابطان بهداشت، آموزگاران و مدیران مدارس در مورد ایدز و رویکرد نوین به آن، به صورت مجازی آموزش دیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به مناسبت روز جهانی ایدز، بیش از 200 نفر از مراقبان سلامت، سفیران سلامت خانواده و دانشجو، رابطان بهداشت، مدیران و آموزگاران مدارس در خصوص اچ آی وی؛ ایدز و رویکرد نوین به این بیماری روز شنبه 26 آذر 1401 در سالن غدیر معاونت، به صورت آنلاین در بستر اسکای روم آموزش دیدند.
در این جلسه آموزشی که با همکاری گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر و گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت برگزار شد، دکتر متین بازرگانی کارشناس مسئول مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت پس از توضیح پیرامون راه‌های انتقال، عدم انتقال، پیشگیری و کنترل بیماری ایدز، رویکرد نوین به این بیماری را نیز شرح داد.
 دکتر بازرگانی با اشاره به محرمانه بودن مشاوره و آزمایش اچ آی وی؛ ایدز در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری و لزوم پرهیز از افشای اطلاعات بیماران، مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های ری و اسلامشهر را به شرکت کنندگان در جلسه معرفی کرد. در پایان به سوالات شرکت کنندگان در مورد راه‌های پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری نیز پاسخ داده شد.