برگزاری وبینار کشوری برنامه‌های گروه سلامت خانواده و جمعیت به دعوت مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس

مدیر گروه و کارشناسان حوزه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در این جلسه حضور فعال داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به دعوت دکتر علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت روز دوشنبه 17 شهریور 99 وبینار کشوری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، مدیران گروه و کارشناسان برنامه‌های سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه‌های کل کشور در جلسه مشترک گروه‌های مذکور شرکت کردند.
در این جلسه دکتر سید تقی یمانی معاون مدیرکل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس به بیان نکات مهم در ارائه خدمات گروه‌های سنی پرداخت.
در ادامه روسای ادارات مختلف وزارت متبوع به بیان اهم اهداف اداره موردنظر خود در همه‌گیری کووید 19 پرداخته و بر ارائه خدمات حضوری و غیرحضوری خصوصا اجرای صحیح سیاست‌های جمعیتی و نظارت بر چگونگی نحوه ارائه آن تاکید کردند.
در این جلسه مدیر گروه و کارشناسان حوزه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور فعال داشتند.