برگزاری چهارمین جلسه ستادی کارشناسان تغذیه در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری جلسه اجرای برنامه‌های مرتبط با امنیت غذا و تغذیه کشور در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، در راستای اهداف کلی کمی برنامه‌های مرتبط با امنیت غذا و تغذیه کشور، مشکلات موجود و ... چهارمین جلسه ستادی کارشناسان تغذیه با حضور کارشناسان تغذیه ستاد معاونت و کارشناسان تغذیه شبکه‌های تابعه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، روز یکشنبه اول آبان ماه 1401 در راستای اهداف کلی کمی برنامه‌های مرتبط با امنیت غذا و تغذیه کشور، مشکلات موجود در راستای اجرای برنامه‌های بهبود تغذیه و نحوه تکمیل و تحلیل چک لیست نظارت‌های انجام شده از پایگاه‌های سلامت و مراکز، چهارمین جلسه ستادی کارشناسان تغذیه را با حضور کارشناسان تغذیه ستاد معاونت و کارشناسان تغذیه ستاد شبکه‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران، در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار کرد.
در ابتدا میترا ذبیحی رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، در خصوص برنامه‌ها و اهداف مرتبط با امنیت غذایی مطالبی را بیان کرد.
 سپس عاطفه سادات صفوی و سحر بنی‌عامریان کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت، مشکلات موجود در برنامه‌های تغذیه در حال اجرا را مطرح کردند.
در ادامه نیز زهره حاتمی کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر در رابطه با نحوه تحلیل چک لیست‌ها مطالبی را بیان کرد.