برگزاری چهارمین جلسه پیامگزاران و مشاوران سلامت استان تهران در معاونت بهداشت

به همت دبیرخانه‌ سلامت و امنیت غذایی(ساغ) دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهارمین جلسه پیامگزاران و مشاوران سلامت استان تهران در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، چهارمین جلسه پیامگزاران و مشاوران سلامت استان با حضور دکتر علیرضا اولیائی‌منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، روئسای دبیرخانه‌ سلامت و امنیت غذایی(ساغ) دکتر عباس وثوق مقدم از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر گوهر محمدی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مریم سادات هاشمی پور از دانشگاه علوم پزشکی ایران و نمایندگان 24 سازمان و اداره کل در استان تهران روز شنبه 2 دی 1402 در سالن غدیر معاونت بهداشت تشکیل شد.
در این جلسه ابتدا ابلاغ‌های پیامگزاران هر دستگاه که توسط ریاست گروه کاری ساغ استان دکتر علیرضا زالی تهیه شده بود به پیامگزاران اهدا شد. سپس مسئولین گروه سلامت کار بهداشت حرفه‌ای؛ مهندس علیرضا حریری از دانشگاه‌ علوم پزشکی شهید بهشتی و مهندس حسن کریمی از دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرح اقدامات انجام شده در خصوص اجرای بسته پایه خدمات سلامت کارکنان در حوزه تحت پوشش دانشگاه‌های خود پرداختند.
در ادامه، پیامگزاران سلامت هر دستگاه اقدامات انجام شده مجموعه خود را در راستای اجرای بسته پایه خدمات سلامت کارکنان و کمپین فشارخون و دیابت به صورت گزارش ارائه کردند.