برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم

کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم به مناسبت بسیج ملی تغذیه در معاونت بهداشت برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم به مناسبت بسیج ملی تغذیه ویژه مدیران مهدهای کودک با حضور شکوفا باقری نیا کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه روز سه شنبه 19 دی 96 در معاونت بهداشت برگزار شد. باقری نیا به چگونگی فعالیت های مورد انتظار اجرایی و آموزشی در ایام بسیج تغذیه توسط مدیران، مربیان و کارشناسان تغذیه شاغل در مهد کودک ها را بیان کرد. در این کارگاه مباحث چاقی کودکان، نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن، رهنمود های غذایی ایرانیان و الگوی صحیح مصرف مواد غذایی آموزش داده شد. این کارگاه با حضورمدیران مهد کودک های بهزیستی مناطق 10،11،16 ، 17و 19 برگزار شد. بسیج ملی تغذیه با هدف توقف افزایش شیوع چاقی و اجرای بسیج تغذیه همگانی با عنوان پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم از 15 تا 30 دی ماه برگزار می شود.