برگزاری کارگاه آموزشی ارتقاء سلامت دهان و دندان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر

در راستای همکاری دو جانبه معاونت بهداشت و دانشکده دندانپزشکی اولین کارگاه آموزش ارتقاء سلامت دهان در کودکان دبستانی در آمفی تئاتر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، اولین کارگاه آموزشی تحت عنوان آموزش ارتقاء سلامت دهان در کودکان دبستانی در آمفی تئاتر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برگزار شد.
دکتر امیر حسین فتاحی رئیس گروه دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در این رابطه گفت: در راستای همکاری دو جانبه این معاونت و دانشکده دندانپزشکی با دعوت از مربیان بهداشت مدارس ابتدایی مروج سلامت و تحت پوشش مقرر شد سه کارگاه برای شبکه‌های تحت پوشش برگزار شود. که دو کارگاه دیگر نیز مطابق برنامه ریزی تا پایان بهمن سال جاری برگزار خواهد شد.