برگزاری کارگاه آموزشی پزشکان خانواده برنامه بیمه روستایی شبکه‌های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در کارگاه آموزشی پزشکان خانواده برنامه بیمه روستایی در خصوص نظام مراقبت از بیماری‌های منتقله از پشه آئدس(تب دانگ، زیکا، چیکن گونیا) آموزش‌های لازم را ارائه کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی پزشکان خانواده برنامه بیمه روستایی شبکه‌های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع بیماری‌های منتقله از پشه آئدس در روز‌های شنبه و یکشنبه 2 و 3 تیر 1403، در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.
در این جلسه دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خصوص نظام مراقبت از بیماری‌های منتقله از پشه آئدس(تب دانگ، زیکا، چیکن گونیا)، اپیدمیولوژی، راه‌های پیشگیری و درمان و همچنین نظام مراقبت سندرمیک و اهمیت توجه پزشکان به بیماران وارده از مناطق آلوده و اتباع پاکستانی، افغان و مسافرین وارده از مناطق آلوده آموزش‌های لازم را ارائه کرد.