برگزاری کارگروه استقرار و راهبری توسعه مراکز سراج در معاونت بهداشت

با حضور معاون بهداشت دانشگاه، کارگروه استقرار و راهبری توسعه مراکز سراج (ارائه خدمات سلامت روانی ومراقبت اجتماعی) با شرکت تمامی اعضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارگروه استقرار و راهبری توسعه مراکز سراج (ارائه خدمات سلامت روانی و مراقبت اجتماعی) در دانشگاه علوم پزشکی تهران به ریاست معاون بهداشت دکتر علیرضا اولیایی منش و با حضور اعضا کارگروه  مشتمل بر دکتر کامبیز مراد زاده مدیر برنامه‌ریزی مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه، مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان تابعه، معاون اجرایی معاونت بهداشت، مدیر گروه مدیریت شبکه، مدیر گروه سلامت روان، رئیس دبیرخانه ساغ(سلامت وامنیت غذایی) دانشگاه، مدیران واحدهای سلامت روان شبکه‌ها‌ی تحت پوشش در روز شنبه 2 دی 1402 در سالن مدافعان این معاونت تشکیل شد.
در ابتدا دکتر اولیایی منش ضمن خیر مقدم به مدعوین جلسه در خصوص ضرورت اهمیت خدمات مراکز سراج مطالبی را بیان کرد.
سپس دکتر عباس مزینانی، مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی واعتیاد موضوع توسعه و راه اندازی مراکز سراج جدید را بیان کرد.
در ادامه دکتر فرحناز رجائی کارشناس مسئول سلامت روان ضمن بیان اهداف برنامه، روند توسعه و تقویت مراکز سراج را تشریح کرد.
در این جلسه چالش‌ها، فرصت‌ها، نقاط قوت و ضعف اجرای برنامه مورد بررسی قرار گرفت و در بخش پایانی، از مدیران فعال کارگروه استقرار و راهبری توسعه مراکز سراج با اهدا لوح تقدیر قدردانی شد.