برگزاری کلاس توجیهی کارورزی دانشجویان پزشکی و پرستاری در معاونت بهداشت

کلاس توجیهی کارورزی دانشجویان پزشکی و دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت، کلاس توجیهی یک روزه آشنایی دانشجویان پزشکی با دوره بهداشت و پزشکی اجتماعی و دانشجویان کارشناسی ارشد رشته پرستاری سلامت جامعه، سه‌شنبه 12 دی 1402 در این معاونت برگزار شد.
در این کارگاه که با هدف آشنایی دانشجویان پزشکی با خدمات سلامت واحدهای محیطی برگزار شد، دکتر شهرام خرازی‌ها کارشناس گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، مهندس حسن کریمی رئیس گروه بهداشت حرفه‌ای، میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه، دکتر نرجس توکلی کیا مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت، دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر، مهندس شهرود قنبرزاده رئیس گروه بهداشت محیط، دانشجویان را با اهداف و برنامه‌های گروه های تخصصی معاونت بهداشت آشنا کردند. همچنین دانشجویان شرکت کننده در کارگاه، با برنامه جوانی جمعیت، فعالیت‌های مرتبط با هر گروه تخصصی در واحدهای محیطی و چالش های مدیریتی و اجرایی برنامه‌ها آشنا شدند.