برگزاری کنفرانس علمی یک روزه جوانی جمعیت، به همت گروه جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت

به همت گروه جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مراقبین سلامت، کنفرانس علمی یک روزه جوانی جمعیت برای گروه هدف ماماها و بهورزان شاغل در مراکز محیطی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، روز چهار‌شنبه 25 مرداد ماه سال 1402 کنفرانس علمی یک روزه جوانی جمعیت به همت گروه جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن G6 ساختمان مرکزی دانشگاه با حضور 70 نفر از مراقبین سلامت، ماماها و بهورزان شاغل در مراکز محیطی برگزار شد.
در این برنامه آموزشی دکتر فاطمه رحیمی کیان عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص فواید زایمان طبیعی و مضرات زایمان سزارین همچنین اهمیت آموزش به مادران باردار در مراقبت‌های دوران بارداری وکلاس‌های آمادگی برای زایمان مطالب مبسوطی بیان کرد.
سپس محبوبه محمد حسینی کارشناس نوزادان معاونت بهداشت در خصوص برنامه‌های مراقبت از نوزادان و اهمیت و فرایند آن و همچنین فعالیت‌ها و فرایند بانک شیر به حضار آموزش‌های لازم را ارائه داد.
در ادامه دکتر زینب محقق کارشناس مسئول مادران و باروری سالم معاونت بهداشت در خصوص مراقبت‌های پیش از بارداری، بر اساس آخرین بوکلت راهنما و مطالب جدید علمی به آموزش گیرندگان آموزش داد.
شرکت کنندگان همچنین در پیش آزمون و پس آزمون شرکت کردند.