تقدیر از دکتر علیرضا شکیب مدیر اسبق واحد سلامت روان معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر سعید تأملی معاون فنی معاونت بهداشت با اهدا لوح تقدیر از همکاری‌های صمیمانه دکتر علیرضا شکیب مدیر اسبق واحد سلامت روان تقدیر کرد.
 نباید فراموش کنیم که دوران خدمت در سازمان‌های اداری مانند هر دوره دیگری در زندگی، سرانجام روزی سپری خواهد شد، اما آنچه در اذهان همکاران آن مجموعه جاودانه می‌ماند، خاطرات و تعامل خوب و جمع صمیمی مجموعه همکاران است که برای همیشه باقی خواهد ماند
با سپاس از همکاری‌های صمیمانه و تلاش‌های بی‌دریغ شما و مجموعه همکاران که منجر به برگزاری رویدادهای ماندگار و ارزشمندی بود، از پروردگار دوعالم، سلامتی و توفیق روزافزونتان را در همه عرصه‌های زندگی آرزومندیم. باشدکه خدماتتان، مرضی رضای پروردگار ودرزمره ی باقیات و صالحات عمرگرانقدرتان قرار گیرد.