جلسه ماهیانه گروه بیماری‌های واگیر معاونت و کارشناسان مسئول بیماری‌های واگیر مرکز و شبکه‌های تابعه در معاونت بهداشت

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد با ارتقاء عملکرد بیماریابی و مراقبت بیماری‌های واگیر و پیشگیری از انتقال؛ جامعه سالمتری خواهیم داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه ماهیانه گروه بیماری‌های واگیر معاونت و کارشناسان مسئول بیماری‌های واگیر شبکه‌های شهرستان ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران روز یکشنبه 30 مهر 1402 در محل معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر علی نیک فرجام، مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه ضمن تشکر از همکاران تاکید کرد با ارتقاء عملکرد بیماریابی و مراقبت بیماری‌های واگیر و پیشگیری از انتقال؛ جامعه سالمتری خواهیم داشت. وی همچنین در خصوص برگزاری جلسات درون و برون بخشی آنفلونزای پرندگان در شبکه‌ها بر لزوم افزایش مراقبت در خصوص بیماری آنفلونزا تاکید کرد.
در ادامه همکاران مرکز بهداشت جنوب در مورد عملکرد واحد هاری در بیمارستان بهارلو و همکاران شهرستان ری بررسی و پیگیری و مراقبت انجام شده درخصوص آنفلونزای پرندگان را گزارش دادند.