جلسه هم اندیش و آموزشی کارشناسان بهداشت حرفه ای بیمارستان‌های تحت پوشش در معاونت بهداشت

به همت گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت، جلسه هم اندیش و آموزشی کارشناسان بهداشت حرفه ای بیمارستان‌های تحت پوشش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هم‌اندیش و آموزشی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای بیمارستان‌های تحت پوشش؛ به همت گروه سلامت محیط و کار، روز یکشنبه 16 مهر 1402 در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد. در ابتدا دکتر صدرایی مدیر گروه سلامت محیط و کار در خصوص اهمیت نقش کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در حفظ و ارتقاء سلامت شاغلین بخش درمان، مطالبی را بیان کرد.
در ادامه کارشناسان مشکلات و چالش‌های در حوزه بیمارستان‌ها را مطرح کردند.
سپس مهندس حسن کریمی رئیس گروه سلامت محیط و کار، در خصوص برخی مشکلات مطرح شده توضیحاتی را ارائه داد.
مهندس آشتیانی کارشناس ناظر در حوزه بهداشت حرفه ای بیمارستان‌ها نیز در این جلسه خلاصه‌ای از عملکرد نظارت بر بیمارستان‌ها در شش ماهه اول سال را ارائه داد و در پایان مهندس پری آذر کارشناس مسئول نظارت بر معاینات شغلی؛ مطالبی را در خصوص آموزش نظارت در هنگام ارزیابی آلاینده‌های محیط کار و انجام معاینات طب کار شاغلین ارائه کرد.