جلسه هماهنگی در خصوص روش‌های انتقال و مقابله با ویروس دلتا در معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه جلسه هماهنگی در خصوص روش‌های انتقال و مقابله با ویروس دلتا و افزایش ابتلا در پیک پنجم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، با شیوع ویروس کرونا و افزایش ابتلا در پیک پنجم و برای انجام هماهنگی‌های لازم، روز دوشنبه یکم شهریور 1400 به‌صورت اسکای روم جلسه اضطراری با حضور دکتر سعید تأملی، معاون فنی معاونت بهداشت، مهندس حسن کریمی، مدیر گروه سلامت محیط و کار و همچنین کارشناسان مسئول و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت و شبکه‌های تحت پوشش برگزار شد.
در ابتدا دکتر تأملی نسبت به اتخاذ تدابیر لازم در خصوص مقابله با شیوع ویروس در حوزه صنوف و کارخانه‌ها و همچنین روش‌های انتقال و مقابله با ویروس دلتا توضیحات لازم را ارایه کرد.
 سپس مهندس کریمی در خصوص ضرورت همکاری با بسیج و هلال‌احمر، تشدید بازرسی‌ها و افزایش اقدامات قانونی، بررسی مجدد شاخص‌ها و به‌روزرسانی آن‌ها و همچنین نظارت بر ادارات و بانک‌ها و مراکز تجمعی توضیحات لازم را ارایه داد.