جلسه هماهنگی و ماهیانه کارشناسان و کارشناس مسئولان بیماری‌های واگیر ستاد معاونت بهداشت و شبکه‌های تابعه

گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی و ماهیانه با کارشناسان و کارشناس مسئولان بیماری‌های واگیر ستادی و شبکه‌های تحت پوشش این معاونت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی و ماهیانه کارشناسان و کارشناس مسئولان بیماری‌های واگیر روز یکشنبه 25 تیر1402 با حضور دکتر علی نیک فرجام مدیرگروه مبارزه با بیماری‌های واگیر، کارشناس مسئولان و کارشناسان بیماری‌های واگیر ستاد معاونت بهداشت و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران، در محل سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.
در ابتدا دکتر نیک فرجام مطالبی در مورد اجلاس اخیر مدیران بیماری‌های واگیر سراسر کشور عنوان کرد و در مورد دو برنامه IHR (مراقبت مرزی) و HIV  موانع و چالش‌های برنامه را مطرح و در این خصوص تبادل نظر با کارشناسان مربوطه انجام شد.
سپس کارشناسان هر برنامه توضیحاتی در خصوص برنامه‌های جاری خود ارائه دادند و در ادامه نقطه نظرات کارشناسان مسئول بیماری‌های واگیر سه شبکه نیز مطرح شد.
در خصوص فرودگاه امام خمینی(ره) با توجه به تغییر مدیریت پیشنهاد شد جلسه‌ای ترتیب داده شود که فرایند مرتبط IHR با مسئولان مطرح و پیگیری شود.