دومین جلسه هماهنگی کارشناسان مسئول بهداشت محیط شبکه ها گروه سلامت محیط در معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

بهداشت محیط کار معاونت بهداشت

سرپرست واحد بهداشت محیط کار معاونت بهداشت، در خصوص اقدامات لازم و اجرای صحیح شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط همکاران در برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و نظارت بر کنکور تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز شنبه 12 تیر 1400 دومین جلسه هماهنگی کارشناسان مسئول بهداشت محیط شبکه‌ها گروه سلامت محیط در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار شد.
 مهندس حسن کریمی سرپرست واحد بهداشت محیط کار معاونت بهداشت، در خصوص اقدامات به‌عمل‌آمده و هماهنگی‌های لازم و اجرای صحیح شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط همکاران در برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و نظارت بر کنکور تقدیر و تشکر کرد.
 در ادامه مهندس جمشید طلایی کارشناس مسئول بهداشت محیط کار در خصوص شاخص‌های بهداشت محیط اجرای دقیق برنامه کنترل استعمال دخانیات و هماهنگی برای نمونه‌برداری مواد غذایی توسط دفاتر با همکاران به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.
 در پایان مقرر شد وبینار آموزشی هفته آینده برای همه کارکنان بهداشت محیط از طریق این معاونت برگزار شود.