• 08 مهر 1403

سلامتی را قدم بزنیم

معاونت بهداشت به صورت فعال با شعار

معاونت بهداشت به صورت فعال با شعار " سلامتی را قدم بزنیم" در پیاده روی دانشگاه شرکت کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، با توجه به ضرورت تشویق کارکنان به تحرک فیزیکی به ویژه ورزش‌های دسته جمعی و پیاده روی، معاونت بهداشت در مراسم پیاده روی فصلی دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور فعال دارد.

مراسم پیاده روی فصل تابستان با حضور ریاست جدید دانشگاه جناب آقای دکتر رییس کرمی در تاریخ 27 شهریور 1403 برگزار شد.

در این مراسم معاون فنی معاونت بهداشت دکتر مهرزاد ناصری، معاون اجرایی معاونت بهداشت دکتر محمدرضا قیوم زاده، مدیران شبکه‌های تحت پوشش(مرکز بهداشت جنوب تهران و شهرستان ری) و تعدادی از مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت حضور فعال داشتند.

در این مراسم بنر و سایر رسانه‌های آموزشی با شعار " سلامتی را قدم بزنیم" ارائه شد.

در حاشیه مراسم دکتر مهرزاد ناصری معاون فنی و دکتر نجمه الملوک امینی رییس گروه اموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت در مصاحبه ترتیب داده شده توسط روابط عمومی دانشگاه شرکت کردند و به اهمیت تحرک بدنی و نشاط برای کارکنان، تقویت برنامه خودمراقبتی سازمانی(سازمان حامی سلامت) و تقویت برنامه‌های پیاده روی سازمانی تاکید کردند.