لیست اخبار صفحه :146
دعوت معاون بهداشت دانشگاه تهران از مردم برای شرکت در پویش درخانه می مانیم تا کرونا‌ویروس راشکست دهیم

دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، از همه اقشار مردم خواستند که در پویش در خانه می مانیم تا کرونا ویروس را شکست دهیم دعوت کرد تا سلامتی خود و اطرافیان تضمین و تیم پزشکان و پرستاران حامی سلامت رایاری کنیم.

نشست کشوری پیشگیری و مدیریت استرس ناشی از بحران کرونا در سطح جامعه با حضور مدیران و کارشناسان سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، به‌ضرورت پاسخگویی به سوالات متعدد مردم در خصوص ویروس کرونا اشاره و بر اهمیت ارائه خدمات روانشناسی در کنار سایر خدمات بهداشتی و درمانی تأکید کرد.

با حضور دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه، مراسم تکریم معاون اجرایی پیشین و معارفه معاون اجرایی جدید معاونت بهداشت برگزار شد.

معاون بهداشت، تغییر مدیران را یک نقطه مثبت دانست و گفت: حضور یک فرد جدید می‌تواند تغییرات مثبتی در هر مجموعه ایجاد کند به همین دلیل تغییراتی در سطح مدیران شبکه‌های بهداشت و معاونت انجام شد.

جلسه اضطراری کمیته بحران معاونت بهداشت

به‌منظور پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس جلسه اضطراری کمیته بحران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران تشکیل جلسه داد.

کارگاه آموزشی مدیریت برنامه کنترل سل در زندان در معاونت بهداشت
کنترل سل در زندان

کارگاه آموزشی مدیریت برنامه کنترل سل در زندان در معاونت بهداشت

گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت کارگاه آموزشی مدیریت برنامه کنترل سل در زندان ویژه پزشکان و کارشناسان شاغل در ندامتگاه‌ها و مراکز اقامتی را برگزار کرد.

برگزاری جلسه ویدئوکنفرانس در خصوص رویکرد تشخیصی استاندارد به گروه‌های مختلف بیماری‌ها و معلولیت‌های ژنتیکی در معاونت بهداشت

اولین جلسه رویکرد تشخیصی استاندارد به گروه‌های مختلف بیماری‌ها و معلولیت‌های ژنتیکی ویژه پزشکان مشاور ژنتیک به‌صورت ویدئوکنفرانس تحت نظارت و مدیریت اداره ژنتیک وزارت بهداشت در معاونت بهداشت برگزار شد.