عیادت معاون بهداشت دانشگاه از بخش کودکان سرطانی بیمارستان بهرامی

دکتر علیرضا دلاوری با همراهی گروه مدیریت بیماری های غیرواگیر از بخش کودکان سرطانی بیمارستان بهرامی عیادت کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر علیرضا دلاوری با همراهی گروه مدیریت بیماری های غیرواگیر روز چهارشنبه 11 بهمن 96 از بخش کودکان سرطانی بیمارستان بهرامی عیادت کرد. این دیدار در هفته پویش ملی مبارزه با سرطان انجام شد و هدایایی به کودکان بستری در بخش سرطان اهدا شد. مدیر داخلی بیمارستان و رییس بیمارستان بهرامی نیز دکتر دلاوری را همراهی کردند. از دیگر اقدامات انجام شده در این هفته توزیع تست فیت در بین همکاران معاونت بهداشت، برگزاری مسابقه پیامکی بین سفیران سلامت، پخش تیزرهای آموزشی در مترو، برگزاری کارگاه سرطان، تهیه فیلم آموزشی نحوه انجام تست فیت توسط معاون بهداشت، انجام ماموگرافی برای همکاران خانم معاونت بهداشت و فعالیت های روتین شبکه های تحت پوشش بود.