معاونت بهداشت

29 مهر 1403 یکشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/07/28 - 09:44

هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا)

فرصت ها و تهدایدات رسانه ای و تاثیرات آن بر سلامت زنان

روز شنبه 28 مهر 1403: فرصت ها و تهدایدات رسانه ای و تاثیرات آن بر سلامت زنان

فرصت ها و تهدایدات رسانه ای و تاثیرات آن بر سلامت زنان

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت،  طبق روز شمار هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) روز شنبه 28 مهر 1403 با شعار فرصت‌ها و تهدایدات رسانه ای و تاثیرات آن بر سلامت زنان نام گذاری شده است.
���� رسانه‌ها با ارائه اطلاعات گسترده درباره سلامت، فرصتی بی‌نظیر برای افزایش آگاهی زنان فراهم می‌کنند. از طریق دسترسی به منابع آنلاین و شبکه‌های اجتماعی، زنان می‌توانند اطلاعات مفیدی درباره تغذیه، ورزش، و بهداشت روان دریافت کنند. اما در کنار این فرصت‌ها، تهدیداتی نیز وجود دارد. انتشار اطلاعات نادرست یا غیرعلمی در رسانه‌ها می‌تواند به ایجاد نگرانی‌های بی‌اساس و انجام اقدامات نادرست پزشکی منجر شود.
���� همچنین، تصویرسازی‌های غیرواقعی از بدن ایده‌آل در رسانه‌ها، فشار روانی و کاهش اعتماد به نفس را در میان زنان تشدید می‌کند. آگاهی و دقت در انتخاب منابع معتبر، کلید بهره‌برداری از فرصت‌ها و مقابله با تهدیدات رسانه‌ای است.

• گروه خبری :
تهیه کننده