هفتمین دوره فلوشیپ مدیریت شبکه های بهداشتی و درمانی قطب تهران

در راستای برنامه تحول سلامت ، مرحله هفتم برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی و درمانی برگزار می شود .

روابط عمومی معاونت بهداشت ، دومین روز ازمرحله هفتم برنامه فلوشیپ شبکه بهداشتی و درمانی روز سه شنبه 6 بهمن 95 با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد . دکتر محمد شریعتی در مورد برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع و اصلاحات در سازمانهای بهداشتی سخنرانی کرد . دکتر شریعتی در ادامه تصریح کرد در چرخه سایتگذاری باید در چارچوب اخلاقیات کار کرد و در راستای سیاست های کلی گام برداشت . انجام اصلاحات در نظام سلامت آسان نیست ، اما غیر ممکن هم نیست . برای ایجاد اصلاحات اهداف و ارزشها باید شفاف باشد و براساس برنامه ریزی و با آگاهی کامل اقدام شود . برای انجام اصلاحات در نظام سلامت اخلاقیات باید در متن تمام امور قرار گیرد . وی در ادامه بیان داشت مشکلات ما در شرایط کنونی در ارائه خدمات معطوف به عوامل مختلفی مانند : توجه به نظام سلامت به جای توجه به سلامت ، به جای خرید سلامت گاهی خدمات سلامت را خرید کردیم ، کم توجهی به SDH و .... دکتر شریعتی در ادامه تاکید کرد برای شروع اصلاحات و سیاستگذاری نباید نظام سلامت را هدف قرار داد ، نظام سلامت وسیله است و برای ارائه خدمات بهداشتی باید به سلامت توجه کرد نه به نظام سلامت و از توجه صرف به نظام سلامت پرهیز شود و یکی از الزامالت نظام سلامت را جداکردن سایت گذار ، ناظر ، خریدار خدمت و ارائه دهنده خدمات از یکدیگر است . در ادامه این نشست دکتر جعفری پویان از اعضای هیئت علمی دانشگاه در خصوص جستجودر منابع علمی سخنرانی کرد .