وبینار آموزشی « اصول تغذیه در بیماری سل » در معاونت بهداشت
اصول تغذیه در بیماری سل به صورت وبینار برای پزشکان عمومی، کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت، آموزش داده شد.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/32/2020/Nov/25/f5c69fb8-6ad5-4174-ab25-cc675e6315c2.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وبینار آموزشی « اصول تغذیه در بیماری سل » با سخنرانی دکتر کوروش جعفریان عضو هیئتعلمی دانشکده تغذیه و رژیمدرمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت پزشکان عمومی، کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت را روز چهارشنبه 5 آذر 1399 برگزار کرد.
مطالب ارائه شده در وبینار اصول تغذیه در بیماری سل به صورت فایل صوتی و PDF را از لینک های ذیل پیگیری کنید.
ارسال نظر