پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه در خصوص فرارسیدن ۱۵ اردیبهشت روز جهانی ماما

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

دکتر علیرضا دلاوری در پیامی 15 اردیبهشت روز جهانی ماما را به همکاران ارزشمند و گرانقدر ماما در تمامی حوزه‌های بهداشت و سلامت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، متن پیام معاون بهداشت به شرح ذیل است:
فرارسیدن ۱۵ اردیبهشت‌ماه یادآور تلاش‌های بی‌دریغ همکاران ارزشمند و گرانقدر ماما در تمامی حوزه‌های بهداشت و سلامت بوده و هست، همکارانی که عاشقانه و دلسوزانه در تمام ساعات شبانه‌روز در خط اول مقابله با بیماری‌ها و حفظ سلامت تمامی گروه‌های سنی قرار داشته و دارند خصوصا در شرایط خطیر فعلی که کشور با همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ روبروست. نقش موثر شما همکاران گرامی در پیشگیری و درمان این بیماری بیش‌ازپیش احساس می‌شود.
عزیزان و حافظان حوزه سلامت، روز ماما تنها یک روز نیست بلکه همه روزهای سال متعلق به شما عزیزان پرتلاش است و من به‌نوبه خود سپاسگزار شما بوده و ضمن تبریک این روز برای همگی آرزوی سلامت و موفقیت دارم.
دکتر علیرضا دلاوری
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران