پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی پزشک خانواده

دکتر اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی پزشک خانواده پیامی را ارسال کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، پیام معاون بهداشت به مناسبت روز جهانی پزشک خانواده به شرح ذیل است:

19ماه می مصادف با ۳۰ اردیبهشت روز جهانی پزشک خانواده نامگذاری شده است؛ بزرگداشت این روز یادآور تلاش‌ها‌ی منحصر به فرد و جایگاه و اهمیت این عزیزان در نظام سلامت و پیشبرد مراقبت‌های بهداشتی است. لذا فرصت را مغتنم شمرده و این روز را به تمامی همکاران پرتلاش پزشک به خصوص پزشکان خانواده شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی تبریک عرض می‌کنم و برای همه همکاران عزیز آرزوی سلامتی و توفیق استمرار خدمت به مردم شریف عزیزمان را دارم.

دکتر علیرضا اولیائی منش

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران