پیام معاون بهداشت به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایران

مشارکت مردان، واکسیناسیون حداکثری(کرونا)، محافظت جمعی

پیام معاون بهداشت به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایران

پیام معاون بهداشت به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایران  دکتر علیرضا اولیائی منش  علوم پزشکی تهران ,

دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایران(سما) 1400 پیامی ارسال کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، متن پیام معاون بهداشت به شرح ذیل است:
هفته ملی سلامت مردان ایران (سما)، همه ساله در هفته اول اسفند برگزار می‌‌شود. امسال نیز با توجه به همه‌گیری کووید 19 و ورود سویه جدید اٌمیکرون در کل جهان، توجه به سلامت عمومی و اصول پیشگیری، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. شواهد علمی نشان داده است که میزان ابتلا و مرگ و میر مردان در این خصوص بنا بر دلایل بیولوژیکی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نسبت به زنان بالاتر است.
هفته ملی سلامت مردان ایران(سما) فرصت مناسبی است برای حساس سازی و برنامه ریزی مدیران و مسئولین به منظور توجه بیشتر به سلامت مردان و تلاش در جهت افزایش آگاهی آنان برای شرکت در برنامه های بهداشتی و سلامتی عمومی خود و خانواده.
با توجه به شروع واکسیناسیون همگانی برای مهار کرونا، شعار امسال هفته ملی سما، به این مهم اختصاص داده شده است.
مشارکت مردان، واکسیناسیون حداکثری(کرونا)، محافظت جمعی
اینجانب ضمن تبریک هفته ملی سلامت مردان ایران، امیدوارم در هفته مذکور به امر مهم واکسیناسیون و مهار کرونا برای حفظ سلامت مردان توجه ویژه ای معطوف شود.
دکتر علیرضا اولیائی منش
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران