کارگاه آموزشی کاربردهای هوش مصنوعی  و  یادگیری ماشین در حوزه سلامت با تمرکز بر بخش بهداشت

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری موسسه ملّی تحقیقات سلامت کارگاه آموزشی کاربردهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در حوزه سلامت با تمرکز بر بخش بهداشت را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز شنبه 29 اردیبهشت 1403 کارگاه آموزشی کاربردهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در حوزه سلامت با تمرکز بر بخش بهداشت با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت، دکتر محمد رضا قیوم زاده معاون اجرایی، دکتر مهرزاد ناصری سرپرست معاون فنی، دکتر جمشید معتمد مدیر گروه گسترش شبکه، مدیران و کارشناسان گروه‌ها و واحدهای معاونت بهداشت با تدریس دکتر علیرضا آتشی عضو هیئت علمی گروه سلامت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدرضا مبینی زاده، عضو هیئت علمی موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه و دکتر فاطمه حاجی علی عسگری، عضو هیئت علمی گروه سلامت الکترونیک و مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات بیمه سلامت، در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.

هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی مدیران و کارشناسان حوزه معاونت بهداشت با مفاهیم علمی هوش مصنوعی و کاربرد آن در حوزه سلامت بود.

دکتر علیرضا آتشی، عضو هیئت علمی گروه سلامت الکترونیک، به عنوان اولین مدرس در خصوص اصول کار با کلان داده‌ها، نحوه آنالیز کلان داده‌ها (یادگیری ماشین؛ با نظارت، بدون نظارت)، کاربردهای کلان داده در سلامت، پیش‌بینی پیامد و هوش مصنوعی، مفاهیم کلی هوش مصنوعی، کاربرد هوش مصنوعی در سلامت مطالبی را بیان کرد.

دکتر محمدرضا مبینی زاده، عضو هیئت علمی موسسه ملی تحقیقات سلامت، دومین مدرس این کارگاه در خصوص نرم افزارهای هوش مصنوعی، اصول کار و محیط نرم افزار SPSS Modeler نرم افزارهای هوش مصنوعی و یک نمونه آنالیز عملیاتی با نرم افزار SPSS Modeler مطالب خود را ارائه داد.

دکتر فاطمه حاجی علی عسگری، عضو هیئت علمی گروه سلامت الکترونیک و مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات بیمه سلامت به صورت وبیناری تدریس خود را در مورد برنامه‌های اجرایی هوش مصنوعی در سازمان بیمه سلامت ارائه کرد.