متن دلخواه

• تاریخ انتشار : 1403/05/08 - 11:23

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از معاونت بهداشت

دکتر قناعتی، کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت دانشگاه؛ برگ زرینی از عملکرد معاونت بهداشت به افتخارات دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از معاونت بهداشت
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور در معاونت بهداشت، از واحدهای این معاونت بازدید و با کارکنان از نزدیک صمیمانه دیدار و گفتگو کرد.

در این بازدید دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت، دکتر محمد رضا قیوم زاده معاون اجرایی و دکتر مهرزاد ناصری سرپرست معاون فنی معاونت بهداشت دکتر قناعتی را همراهی کردند و گزارشی از اقدامات انجام شده در واحدهای مختلف معاونت بهداشت ارائه شد.
دکتر قناعتی کسب رتبه عالی در کارنامه جوانی جمعیت که نهایت تلاش معاون بهداشت، معاونین، مدیران، کارکنان حوزه معاونت بهداشت و شبکه‌های تابعه در پیشبرد منویات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت و تاثیر مقوله جوانی جمعیت در اقتدار ملی به به دست آمد را برگ زرینی از عملکرد معاونت بهداشت به افتخارات دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت,ریاست,معاون فنی,معاون اجرایی,مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده,اخبار مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

Enter your desired term to search
Theme settings