متن دلخواه

برگزاری اولین جلسه کار گروه اجرایی مصوبات قرارگاه جمعیت فرمانداری تهران با دانشگاه‌های علوم پزشکی

برگزاری اولین جلسه کار گروه اجرایی فرمانداری با دانشگاه‌های علوم پزشکی

اولین جلسه کار گروه اجرایی مصوبات قرارگاه جمعیت فرمانداری تهران با دانشگاه‌های علوم پزشکی با موضوع برگزاری دوره‌های آموزشی گروه‌های مردمی به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، اولین جلسه کار گروه اجرایی مصوبات قرارگاه جمعیت فرمانداری تهران، با دانشگاه‌های علوم پزشکی در سالن غدیر معاونت بهداشت علوم پزشکی تهران با موضوع برگزاری دوره‌های آموزشی گروه‌های مردمی روز سه‌شنبه 27 شهریور 1403 با حضور دکتر فاطمه رحمانی مشاور فرماندار، دکتر نرجس توکلی کیا، سرپرست مدیریت جوانی جمعیت سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، مجید عابدی مدیر جمعیت بنیاد برکت، صغری یکه زارع معاون جمعیت اداره سلامت، دکتر شبانی رئیس گروه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران، خدیجه عباسی رئیس گروه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بهناز یعقوبی کارشناس مسئول جوانی جمعیت و زهره سادات میر سعیدی کارشناس جوانی جمعیت از دانشگاه علوم پزشکی تهران، زهرا اسکندری امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر زهرا موحدی نیا فعال در حوزه جوانی جمعیت از باشگاه مادران تاریخ، فاطمه کلالی امور بانوان مجمع ملی فعالان جمعیت، ربابه صفری از گروه دل آرام مادری تشکیل شد.

در ابتدا دکتر رحمانی، مشاور فرماندار با نام و یاد خدا و عرض تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول و میلاد حضرت محمد (ص) از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و حضور تمامی مهمانان تشکر و قدر‌دانی کرد.

دکتر رحمانی، پیرو اجرای مصوبات قرارگاه جمعیت در فرمانداری، مساله آموزش گروه‌های مردمی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت و سلامت و بهداشت ناباروری سقط جنین و... و حمایت دستگاه‌های مثل شهرداری و بنیاد برکت از گروه‌های مردمی را بسیار حائز اهمیت دانست و با بیان این موضوع که سیاست‌های برنامه جوانی جمعیت بر پایه مردمی‌سازی بنا شده است در خصوص عملیاتی‌سازی آموزش گروه‌های مردمی گفت: حدود 136 گروه مردمی در شهر تهران شناسایی شده که با برنامه‌ریزی و تقسیم کار بین دانشگاه‌ها و دستگاه‌ها می‌توانیم در رسیدن به اهداف جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، آگاهانه در بین مردم عمل کنیم.

در ادامه دکتر توکلی کیا، ضمن خیر مقدم و تشکر از زحمات همکاران در پیشبرد برنامه جوانی جمعیت بر نقش آموزش مردم و تغییر نگرش منجر به تغییر رفتار در بین افراد تاکید داشت، همچنین شناسایی و بکار گیری ظرفیت‌های موجود در بین گروه‌های مردمی و دستگاه‌ها را در این امر بسیار تاثیر گذار دانست.

سپس سایر اعضا پیشنهادات خود را در خصوص نحوه اجرا آموزش‌های گروه‌های مردمی، همچنین رفع چالش‌های پیشرو، بیان کردند و در پایان با جمع بندی و بررسی پیشنهادات اعضا حاضر در کار گروه، مصوباتی برای اجرا به تصویب رسید.