متن دلخواه

برگزاری جلسه هماهنگی گروه سلامت محیط و کار در معاونت بهداشت

به همت گروه سلامت محیط و کار، جلسه هماهنگی گروه با حضور مدیران و کارشناسان مسئول برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی گروه سلامت محیط و کار در روز دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ در محل سالن غدیر معاونت برگزار شد.

در این جلسه که با حضور مدیر گروه و کارشناسان ستاد معاونت و کارشناسان مسئول بهداشت محیط، کارشناسان ناظر دفاتر خدمات سلامت، برنامه مبارزه با حشرات و جوندگان و همچنین موسسات درمانی مراکز تابعه برگزار شد، دکتر علیرضا صدرایی ضمن خیرمقدم به مدعوین، هدف از برگزاری جلسه را انجام هماهنگی‌های لازم به منظور پیشبرد بهتر برنامه مبارزه با مهاجم آئدس توسط واحد بهداشت محیط، چگونگی نظارت بر عملکرد دفاتر خدمات سلامت، ارتقای سطح بازرسی و نظارت بر مراکز درمانی، بررسی روند صدور کارت بهداشت، امحای صحیح و بهداشتی پسماندهای مراکز خدمات جامع سلامت و ... اعلام کرد. ایشان بر انجام کلیه اقدامات بر اساس شیوه نامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی توسط وزارت متبوع تاکید کرد.

مهندس شهرود قنبرزاده رئیس گروه سلامت محیط، از طراحی فرم گزارش‌دهی فعالیت‌های حوزه مدیریت محیط به منظور کنترل مهاجم آئدس به منظور دریافت گزارش کامل و دوره‌ای و با فرمت یکسان از شبکه‌ها خبر داد که به زودی در اختیار مراکز تابعه قرار خواهد گرفت.

در ادامه مهندس آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب، درخواست کرد به وضعیت کارت بهداشت اتباع رسیدگی شود.

مهندس اکبریه کارشناس ناظر بر مواد غذایی، به عدم دسترسی بموقع به نتایج آزمایشات مواد غذایی در سامانه لیمز معاونت غذا و دارو به دلیل عدم پرداخت به موقع هزینه آزمایشات توسط متصدیان شده و خواستار پیگیری موضوع شد.