متن دلخواه

برگزاری جلسه کمیته کاهش آسیب پذیری سازه ای و غیرسازه ای واحدهای بهداشتی (کمیته SNS) معاونت بهداشت در سال 1403

به همت گروه مدیریت خطر بلایا، حوادث و پدافند غیرعامل معاونت بهداشت، اولین جلسه کمیته SNS معاونت بهداشت در سال 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه مدیریت خطر بلایا، حوادث و پدافند غیرعامل معاونت بهداشت، اولین جلسه کمیته SNS معاونت بهداشت در سال 1403، روز سه شنبه 22 خرداد با حضور معاون اجرایی معاونت بهداشت، مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان و سایر اعضای کمیته برگزار شد.
در این جلسه ضمن ارائه گزارش بازدید از واحدهای بهداشتی و اقدامات انجام شده در سال گذشته، چالش‌ها و مشکلات در مورد اجرای برنامه SNS (کاهش آسیب‌پذیری سازه‌ای و غیرسازه‌ای واحدهای بهداشتی) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر محمد رضا قیوم‌ زاده معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه و عضو کمیته SNS معاونت بهداشت ضمن تأکید بر اهمیت و نقش برنامه‌های مدیریت خطر بلایا در ارتقاء ایمنی سازه‌ای و غیرسازه‌ای واحدهای بهداشتی، توصیه کرد از این پس پروژه‌های عمرانی بهداشت بر اساس نتایج حاصل از برنامه SARA (ارزیابی ایمنی و خطر واحدهای بهداشتی) تعریف و مراکز اولویت دار از لحاظ نواقص ایمنی در فرم شماره 5 تفاهم‌نامه در نظر گرفته شوند.
در ادامه پروین جانانی رئیس گروه مدیریت خطر بلایا، حوادث و پدافند غیرعامل معاونت بهداشت ضمن تشکر از اقدامات اعضای کمیته SNS در سال گذشته؛ بر اهمیت الزام واحدهای برون‌سپاری شده برای انعقاد قرارداد بیمه حوادث و همچنین توجه به معیارهای ایمنی مورد انتظار برنامه‌های مدیریت خطر بلایا در زمان انتخاب و تأیید ساختمان‌های استیجاری به منظور کاربری مرکز یا پایگاه بهداشتی تأکید کرد.
در این جلسه نظرات و راهکارهای پیشنهادی اعضای کمیته از جمله مدیر گروه مدیریت شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت، مدیران مرکز/ شبکه‌های بهداشت و درمان جنوب، ری و اسلامشهر، کارشناسان مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه و همچنین کارشناسان مسئول واحد مدیریت خطر بلایا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.