متن دلخواه

برگزاری دهمین جلسه شورای هماهنگی بخش سلامت (شهاب) دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران دهمین جلسه شورای هماهنگی بخش سلامت را با حضور نمایندگان، رئیس و کارشناسان این دبیرخانه برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران دهمین جلسه شورای هماهنگی بخش سلامت (شهاب) را با حضور نمایندگان معاونت‌های، غذا و دارو، درمان، بهداشت، نظام پزشکی، رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت، مدیر گروه بیماری‌های واگیر، کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه روز شنبه 13 مرداد 1403 درسالن غدیر معاونت بهداشت برگزار کرد.
در ابتدا دکتر وثوق مقدم رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ضمن خیر مقدم به حضار دستور جلسه را قرائت کرد.
سپس دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه بیماری‌های واگیر به روز جهانی هپاتیت (هفتم مرداد ماه) اشاره کردند و در این باره انواع هپاتیت و شعار حذف هپاتیت بخصوص هپاتیت سی را تا سال 2030  گوشزد کرد و به بیان شیوع انواع هپاتیت درجهان، ایران و محدوده جغرافیائی دانشگاه علوم پزشکی تهران  پرداخت، خدماتی که  برای غربالگری، بیمار‌یابی و پیشگیری انجام می شود و چالش‌های موجود را برشمردند.
در ادامه دکتر نجمه الملوک امینی، رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت با توجه به روز جهانی خود مراقبتی به اهداف برنامه اشاره کرد و رویکردهای چهار‌گانه آن شامل فردی، اجتماعی، سازمانی و خودیاری را یاد آور شد. در پایان هریک از حضار نقطه نظرات خود را پیرامون مباحث مطرح شده مطرح کرد.
در پایان دکتر و ثوق به جمع بندی مباحث طرح شده پرداخت.