متن دلخواه

• تاریخ انتشار : 1403/07/09 - 09:18

برگزاری دومین کارگاه تقویت بنیان خانواده(sfp) در معاونت بهداشت

گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران دومین کارگاه آموزشی تربیت مربی برنامه "تقویت بنیان خانواده“ را با محوریت پیشگیری از اعتیاد برای گروه هدف کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه برگزار کرد.

برگزاری دومین کارگاه تقویت بنیان خانواده(sfp) در معاونت بهداشت

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران دومین کارگاه آموزشی سه روزه تربیت مربی برنامه "تقویت بنیان خانواده  “با محوریت پیشگیری از اعتیاد در تاریخ 2 ، 3 و 4 مهر 1403 برای 15 نفر از کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های ری و اسلامشهر برگزار کرد.

هدف اصلی از برگزاری این کارگاه آموزشی، ظرفیت‌سازی مربیان، آموزش و اجرای برنامه در مناطق تحت پوشش است.

در ابتدا برگزاری این کارگاه دکتر مهرزاد ناصری، سرپرست معاون فنی معاونت بهداشت با اشاره به نقش مهم خانواده در سلامت روان و اهمیت برنامه‌های آموزشی در تحکیم و تقویت بنیان خانواده تاکید کرد.

در ادامه دکتر عباس مزینانی، مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد در خصوص کلیات برنامه تحکیم و تقویت بنیان خانواده و شیوه اجرای آن توضیحات ارائه داد.

در این کارگاه دکتر سهیلا پناهی کارشناس مسئول گروه سلامت روان معاونت بهداشت، و نازیلا محمدی کارشناس مسئول پیشگیری از اعتیاد و کاهش آسیب معاونت بهداشت به عنوان مدرس و تسهیلگر حضور داشتند.

در ابتدا دکتر پناهی و محمدی با در نظر گرفتن نقش خانواده به عنوان قدرتمندترین کانون اثرگذار و موثرترین مرکز برای ساماندهی اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد به موضوعاتی همچون ایجاد رابطه مثبت با نوجوان توسط والدین، ایجاد انگیزه و تشویق، ایجاد جلسات خانوادگی و مزایای آن، قواعد کلیدی خانواده، درک ارزش‌های خانواده و همچنین آموزش مدیریت استرس در نوجوانان و شیوه‌های سالم مدیریت استرس به صورت فیلم آموزشی و فعالیت‌های گروهی پرداختند.

در پایان کارگاه کارشناسان سلامت روان بازخورد خود را از کارگاه بیان کردند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت,فرهنگ سواد و سلامت,معاون فنی,گروه سلامت روان,اخبارگروه سلامت روان

0 Comments for this article

comment