متن دلخواه

برگزاری نشست کارشناسان گروه سلامت مادران در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت، با حضور کارشناسان سلامت مادران شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران نشست کارشناسان گروه سلامت مادران ر ا برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، نشست کارشناسان  گروه سلامت مادران معاونت بهداشت با حضور کارشناسن سلامت مادران شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران روز شنبه 9 تیر 1403 با حضور سرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده، برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر نرجس توکلی کیا، سرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت به نکات کلیدی از جمله تدوام مراقبت‌های بارداری در مادران باردار شناسایی شده اشاره و شناسایی مادران باردار جدید را با اهمیت ذکر کرد.
در ادامه دکتر زینب محقق، رئیس گروه سلامت مادران، جمعیت و باروری، ضمن تشکر و تقدیر از زحمات کارشناسان برنامه سلامت مادران، اظهار داشت یکی از ابعاد مهم برنامه سلامت مادران بررسی وضعیت موجود و تحلیل شاخص‌های مرتبط با برنامه است. ایشان همچنین به نقش و اهمیت این شاخص‌ها در کارنامه جوانی جمعیت دانشگاه اشاره کرد.
در ادامه این نشست، شاخص‌ها با توجه به اهداف برنامه‌ریزی شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
 فاطمه دیانتی راد، کارشناس سلامت مادران بهداشت جنوب، ضمن گزارش فرصت‌ها و چالش‌های موجود، پیشنهاداتی در راستای بهبود شاخص‌ها ارائه کرد. منیژه ذادق آبادی، کارشناس برنامه سلامت مادران شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر،  علاوه بر ارائه پیشنهادات از همکاری با بیمارستان های امام رضا (ع) و امام زمان (ع) برای ارائه خدمات به مادران نیازمند مراقبت ویژه خبر داد. یگانه محمدی، کارشناس سلامت مادران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، پیشنهادهای مطلوبی برای کارآمد کردن فعالیت ماماهایی که مشغول ارائه خدمت در واحدهای محیطی  هستند، را ارائه کرد.
در ادامه مژگان زنده دل، کارشناس سلامت مادران معاونت بهداشت گزارش تحلیلی از بازدیدهای انجام شده از کلاس‌های آمادگی برای زایمان سال 1402 از هر سه شبکه ارائه و ضمن بیان نقاط قوت، مواردی که نیازمند اصلاح  هستند را شرح داد.
نشست با جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات همکاران حاضر در جلسه به پایان رسید.