متن دلخواه

برگزاری نهمین جلسه شورای هماهنگی بخش سلامت (شهاب) در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران نهمین جلسه شورای هماهنگی بخش سلامت (شهاب) را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران نهمین جلسه شورای هماهنگی بخش سلامت (شهاب) را با حضور نمایندگان معاونت‌های، غذا و دارو، درمان، بهداشت، رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت، مدیر گروه بیماری‌های واگیر و مدیر گروه شبکه معاونت بهداشت، نماینده اورژانس تهران، رئیس و کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه روز شنبه 9 تیر 1403 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار کرد.

در ابتدا دکتر عباس وثوق مقدم، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذائی دانشگاه، اهداف برگزاری این شورا را یاد‌آور و دستور جلسه را قرائت کرد.

در ادامه دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه بیماری‌های واگیر گزارش وضعیت تب دنگی و پشه آئدس و اقداماتی که باید برای پیشگیری انجام شود و ارائه وضعیت حیوان گزیدگی و چالش‌های پیش رو در کنترل بیماری هاری و اقدامات لازم برای پیشگیری از طغیان بیماری التور را ارائه کرد و در این مورد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

سپس دکتر نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت در خصوص ظرفیت‌های موجود در گروه آموزش برای اطلاع‌رسانی و ترویج پیام‌های بهداشتی و توضیح سامانه شهاب مطالب خود را ارائه کرد.

در پایان هر یک از حضار نقطه نظرات خود را پیرامون  مباحث مطرح شده مطرح کردند.