معاونت بهداشت

• تاریخ انتشار : 1403/08/05 - 14:32

آشنایی با پوکی استخوان

برگزاری همایش مردمی آشنایی با پوکی استخوان

همایش مردمی" آشنایی با پوکی استخوان" با هدف افزایش سواد سلامت عموم مردم در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

همایش مردمی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، همایش مردمی" آشنایی با پوکی استخوان" روز چهارشنبه 2 آبان 1403در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دکتر فاطمه رحیمی کارشناس آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت در خصوص برگزاری این همایش گفت: همایش مردمی" آشنایی با پوکی استخوان" با هدف افزایش سواد سلامت عموم مردم برگزار شد و بیش از 100 نفر از داوطلبان سلامت مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه شرکت کردند. بر اساس برنامه مشارکت‌های اجتماعی دفتر آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت، داوطلبان سلامت متعهد به انتقال دانسته‌های سلامت خود به حداقل 20 خانوار هستند.

داوطلبان علاوه بر استفاده از سخنرانی‌های علمی و دریافت پاسخ برای سوالات خود، از خدمات حاشیه همایش که در غرفه ها ارائه شد از جمله مشاوره بررسی وضعیت استخوان‌ها و خطرسنجی ابتلا به پوکی استخوان، و دریافت بسته لبنیات استفاده کردند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت,گروه آموزش و ارتقا سلامت,اخبارگروه آموزش و ارتقا سلامت

نظر خود را وارد نمایید: