هیجانات و مدیریت تاثیرات روانی جنگ تحمیلی 12 روزه
برگزاری کارگاه بیان هیجانات و مدیریت تاثیرات روانی جنگ تحمیلی 12روزه در معاونت بهداشت
دکتر خرازیها، رئیس مدیریت سلامت روانی و مدیر برگزاری این کارگاه گفت: تلاش ما بر این است که به جامعه مهارتهای لازم برای مقابله سالم با هیجانات و استرسها را آموزش دهیم تا بتوانیم سلامت روان جامعه را بهبود ببخشیم.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ کارگاه بیان هیجانات و مدیریت تاثیرات روانی جنگ 12 روزه با حضور دکتر مهرزاد ناصری، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر شهرام خرازیها رئیس مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد، دکتر سهیلا پناهی کارشناس مسئول مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، کارشناسان و کارکنان معاونت بهداشت در سالن جلسات غدیر این معاونت برگزار شد.
این کارگاه که با هدف آموزش مهارتهای شناخت و کنترل هیجانات و کاهش تاثیرات منفی آنها بر سلامت روان بود با حضور گروهی از علاقهمندان و متخصصان این حوزه در معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر خرازیها و دکتر پناهی، به ترتیب مفاهیمی درباره انواع هیجانات، روشهای ابراز صحیح، و تکنیکهای مدیریت استرس و اضطراب را برای شرکت کنندگان شرح دادند.
در طول برنامه، شرکتکنندگان فرصت داشتند تا با تمرینهای عملی و گفتگوهای گروهی، مهارتهای مؤثری در کنترل و ابراز هیجانات منفی، رساندن احساسات به شکل سالم، و افزایش آرامش درونی کسب کنند. برگزارکنندگان در پایان ابراز امیدواری کردند که این نشست، کمک کننده باشد و تاثیر مثبت بر سلامت روان و کیفیت زندگی افراد داشته باشد.
دکتر خرازیها مدیر برگزاری این کارگاه گفت: تلاش ما بر این است که به جامعه مهارتهای لازم برای مقابله سالم با هیجانات و استرسها آموزش دهیم، تا بتوانیم سلامت روان جامعه را بهبود ببخشیم.
ارسال نظر