متن دلخواه

لیست اخبار صفحه :6
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در نوجوانان و دانش آموزان برای مدیران و مربیان بهداشت منطقه 17 آموزش و پرورش

جلسه آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در نوجوانان و دانش آموزان برای مدیران و مربیان بهداشت منطقه 17 آموزش و پرورش با هدف آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ( فضای مجازی، خودکشی، اعتیاد، بزهکاری، طلاق و ...) در دانش آموزان و نوجوانان برگزار شد.

برگزاری چهارمین جلسه کارگروه استقرار و راهبری توسعه مراکز سراج در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

با حضور معاون بهداشت چهارمین جلسه کارگروه استقرار و راهبری توسعه مراکز سراج با موضوع تشریح شیوه‌نامه اجرایی جدید مراکز سراج، ارائه گزارش راه اندازی و جذب نیروی انسانی و تجهیز مراکز جدید سراج و ارائه راهکارهای اجرای برنامه برگزار شد.