• تاریخ انتشار : 1401/09/14 - 11:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 237
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه در خصوص هما‌هنگی کارزار واکسیناسیون تکمیلی و بیماریابی سل در اتباع غیر ایرانی در معاونت بهداشت

به همت گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هما‌هنگی کارزار واکسیناسیون تکمیلی و بیماریابی سل در اتباع غیر ایرانی برگزار شد.

برگزاری جلسه در خصوص هما‌هنگی کارزار واکسیناسیون تکمیلی و بیماریابی سل در اتباع غیر ایرانی در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز یکشنبه 13 آذر 1401 با حضور دکتر سعید تاملی معاون فنی، دکتر علی نیک‌فرجام مدیر گروه بیماری‌های واگیر، کارشناسان بیماری‌های واگیر، مدیران، کارشناس مسئولان واحدهای مدیریت شبکه، سلامت خانواده، تغذیه، دارویی، آموزش و ارتقای سلامت و بهداشت مدارس معاونت بهداشت، کارشناس مسئولان بیماری‌های واگیر و کارشناسان برنامه اتباع و سل، بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن مراکز و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران، در سال غدیر معاونت بهداشت تشکیل شد.
مواردی از متعاقب طغیان بزرگ سرخک در کشور افغانستان در سال جاری، بیماری سرخک به کشور منتشر و تاکنون منجر به ابتلای حدود 204 نفر از اتباع ایرانی و غیر ایرانی شده و دستاورد ارزشمند حذف سرخک را مورد تهدید قرار داده است. ضعف پوشش واکسیناسیون در کشورهای همسایه و همچنین پایین بودن پوشش واکسیناسیون کودکان اتباع غیر ایرانی در مطالعات انجام شده سال‌های اخیر نسبت به کودکان ایرانی، سبب پرخطر بودن این گروه از نظر طغیان بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن به ویژه سرخک و فلج اطفال شده است.
همچنین نظر به افزایش موارد بیماری سل در این گروه، نگرانی از وضعیت بیماری سل و شواهدی از تاثیر منفی همجواری با کشورهای با شیوع بالای سل و نیز تغییر پروفایل بهداشتی مهاجرین جدید افغانستانی و... جلسه هماهنگی تحت عنوان کارزار واکسیناسیون تکمیلی و بیماریابی سل در اتباع غیر ایرانی در سطح کشور با پشتیبانی کمیساریای عالی پناهندگان اجرا می‌شود.
در ابتدا دکتر تاملی در خصوص اجرای عملیات واکسیناسیون تکمیلی پولیو و سرخک در کودکان زیر 15 سال، تجویز مگادوز ویتامین A در کودکان زیر 5 سال و بیماریابی سل در تمامی اتباع بالای 12 سال مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دکتر نیک فرجام در خصوص ضرورت اجرای عملیات در کشور و حفظ دستاوردهای بدست آمده مطالب خود را ارایه داد.
در پایان فاطمه رضی‌آبادی کارشناس مسئول بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن رنجیره سرما و هپاتیت و لطیفه مفاخری کارشناس مسئول بیماری سل و جذام در خصوص نحوه اجرای عملیات توضیحاتی را ارایه دادند.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 222777
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه