• تاریخ انتشار : 1400/10/01 - 10:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 393
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

همایش خیرین بهداشت برگزار شد

حمایت‌طلبی و جلب مشارکت خیرین در حوزه سلامت و بهداشت

همایش خیرین بهداشت، با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، خیرین سلامت و حسن روشن و حمید درخشان دو پیشکسوت فوتبال در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

حمایت‌طلبی و جلب مشارکت خیرین در حوزه سلامت و بهداشت

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، حضور در جمع پیشکسوتان و بزرگان خیر را به فال نیک گرفت و گفت: در مدتی که مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی تهران را بر عهده گرفته‌ام در تلاشم تا اصلاحاتی را در امور سلامت و بهداشت ایجاد کنم.
وی با اشاره به تغییر وضعیت بهداشت و درمان کشور پس از انقلاب گفت: پیش‌ازاین طبیبان و پزشکان هندی در کشور حضور داشتند و هزینه گزافی را به سیستم بهداشتی کشور تحمیل می‌کردند که خوشبختانه با راه‌اندازی دانشگاه‌های علوم پزشکی و تربیت پزشکان این مشکل در کشور رفع شد.
رئیس دانشگاه، تلفیق آموزش و درمان با نگاه سلامت‌محور را مدلی منحصربه‌فرد در ایران خواند و تصریح کرد: در اپیدمی کرونا شاهد بودید که حتی کشورهایی همچون امریکا با GDP بالا نیز نتوانستند مرگ‌ومیر را کنترل و مدیریت نمایند و تلفات سنگینی را متحمل شدند. در کشور ما شبکه‌های بهداشت و درمان ما با کمک بهیاران و پرستارانی که به‌خوبی آشنا به سیستم بودند توانستند در کنترل اپیدمی کمک کنند
دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت دانشگاه در همایش خیرین بهداشت گفت: امروز میزبان بزرگواران و سرشناسان حوزه خیرین هستیم. معتقدم هیچ کار در دنیا اتفاقی نیست و اینکه خیرین تمام عمرشان را صرف کار خیر کرده‌اند مایه مباهات است.
وی حضور خیرین سرشناسی چون حسن روشن و حمید درخشان را به فال نیک گرفت و تصریح کرد: عمل خیر و خیرات، فرصتی است برای هرکدام از افراد تا به نیازمندان کمک کنند و باید بدانند که خداوند این لطف را شامل حال همگان نمی‌کند.
معاون بهداشت دانشگاه، تهران را از محروم‌ترین استان‌ها دانست و گفت: متأسفانه منابع موجود در تهران به‌هیچ‌عنوان جوابگوی نیازهای بهداشتی این شهر نیست و مادامی‌که با محدودیت منابع مواجه هستیم بایستی به بهره‌وری بیشتر بیندیشیم.
دکتر اولیایی منش، پیشگیری از بیماری‌ها را بسیار مقرون‌به‌صرفه تر از درمان خواند و تأکید کرد: در دوران همه‌گیری کرونا شاهد هستید که از طریق واکسیناسیون و با صرف هزینه اندک، توانستیم از مرگ‌ومیر زیاد و هزینه‌های هنگفت درمان پیشگیری کنیم.
وی با بیان اینکه «با آموزش‌های ساده می‌توانیم از مشکلات بسیاری پیشگیری کنیم» خاطرنشان کرد: یک‌چهارم ایرانی‌ها از چاقی رنج می‌برند و شیوع آن در تهران بسیار بالاست. همچنین 27 درصد مردم دارای فشارخون هستند و متأسفانه چربی خون بالا، کم‌تحرکی و استعمال دخانیات نیز مشکلات بسیاری برای مردم ایجاد کرده است.
معاون بهداشت دانشگاه، با اشاره به بازگشت سرمایه در حوزه بهداشت گفت: هر یک دلار سرمایه‌گذاری در این حوزه در حدود 38 دلار برگردان دارد و اگر فردی به دنبال هزینه اثربخشی است، باید به سراغ حوزه بهداشت برود.
وی سپس به مناطق تحت پوشش دانشگاه اشاره کرد و گفت: جنوب تهران، شهرستان ری و اسلامشهر ازجمله مناطق تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند که سرجمع 3 میلیون نفر (480 هزار اتباع) را شامل می‌شود. همچنین بر اساس نقشه شهر تهران، بیماری‌های قلبی و عروقی، پرفشارخونی، بیماری‌های بدخیم و سرطان، بیماری‌های تنفسی و چاقی در این قسمت بیش از مناطق دیگر است.
دکتر اولیایی منش، از خدمت‌رسانی 59 مرکز خدمات شهری، 16 مرکز خدمات روستایی، 44 خانه بهداشت و بیش از 200 پایگاه سلامت خبر داد و افزود: اکنون بیماری کرونا، آسیب‌های اجتماعی و بیماری‌های غیر واگیر در این مناطق از جنوب تهران با فقر و مشکلات معیشتی نیز تلفیق شده و مشکلات را چند برابر کرده است.
معاون بهداشت دانشگاه، راه‌اندازی و اجرای 183 برنامه در مناطق تحت پوشش دانشگاه را حاصل تلاش همکاران در معاونت بهداشت دانست و تصریح کرد: خدمت‌رسانی به محروم‌ترین اقشار مردم در شهر تهران را توفیقی بزرگ از سوی خدا می‌دانم و امیدوارم که بتوانیم در این زمینه با کمک خیرین موفق عمل کنیم.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 203049
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه