افتتاح آزمایشگاه جامع بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر حسین قناعتی: حمایت از معاونت بهداشتی و گسترش فعالیتهای آن در همه زمینه های مرتبط از اولویت های مهم دانشگاه است
دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در افتتاح آزمایشگاه جامع بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت، فرایندهای آزمایشگاه مرجع بهداشت را یکی از آزمایشگاههای مهم دانشگاه در زمینه بررسی کیفیت هوا، مواد غذایی، آب و برخی از محصولات مضر برای بدن عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با همراهی دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت، دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو، دکتر کاظم ندافی محسن امینی رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه روز یکشنبه 2 مرداد 1401 از «آزمایشگاه جامع بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت» و بخشهای مختلف آن بازدید جامعی کرد.
در پایان این بازدید دکتر قناعتی در گفتوگو با روابطعمومی دانشگاه با اشاره به اینکه آزمایشگاه مرجع بهداشت یکی از آزمایشگاههای مهم دانشگاه در زمینه بررسی کیفیت هوا، مواد غذایی، آب و برخی از محصولات مضر برای بدن دانست و گفت: سیگار از جمله مواردی است که باید میزان مواد مضر آن برای بدن سنجیده شود که از یک حدی بیشتر نباشد اینها از جمله کارهای مهمی است که باید در این آزمایشگاه انجام شود و اما از آن مهمتر بحث سل است که این آزمایشگاه ریفرانس خیلی مهمی برای (بررسی سل) است.
وی یادآور شد: متأسفانه سل بیماری است که با حالت مقاومتری دوباره برگشته بنابراین مهم است که مانیتور شود و انشاءالله تحت کنترل قرار گیرد. خوشبختانه گزارشی که همکاران ارائه کردند نشان میدهد که نسبت به کشورهای منطقه از جمله؛ افغانستان، پاکستان و ترکیه شرایط بهتری را در کشور شاهد هستیم.
دکتر قناعتی با تاکید بر اینکه باید آزمایشگاه جامع بهداشت تجهیز شود؛ تصریح کرد: انشاءالله خدمات معاونت بهداشتی بهتر و بهروزتر باشد چرا که جزء سیاستهای نظام، وزارت بهداشت و به طبع آن دانشگاه علوم پزشکی تهران است که ما بهشدت از معاونت بهداشتی حمایت کنیم و فعالیتهای آن را در همه زمینهها گسترش دهیم برای اینکه سرمایهگذاری در بهداشت بسیار اثربخشتر از سرمایهگذاری در درمان است.
در ادامه دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت، با اشاره به راهاندازی آزمایشگاه مرجع غذا، دارو، دخانیات، آبوهوا؛ گفت: کار بسیار بزرگی برای دانشگاه است و جزء معدود دانشگاههای کشور هستیم که آزمایشگاه مرجع داریم.
وی افزود: امید داریم برای مراجعه بسیاری از کارخانهها و مراکزی که در ارتباط با دخانیات، غذا، دارو، آبوهوا که فعالیت میکنند؛ ریفرانس شویم.
دکتر اولیائی منش خاطرنشان کرد: اتفاق بزرگی از لحاظ کسب درآمد برای دانشگاه محسوب میشود، انشاءالله بتوانیم واحدهای صنفی و کارخانهها تحت پوشش دانشگاه و بقیه دانشگاههای استان تهران را حمایت کنیم.
سپس دکتر منیره کرمی مسئول فنی آزمایشگاه جامع بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت، توضیحات مبسوطی را در خصوص ویژگیهای این آزمایشگاه «محیط آزمایشگاه شیمی» و نمونههایی که به این آزمایشگاه ارسال میشود، مطرح کرد.
ارسال نظر