پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت 24 مهرماه روز جهانی غذا
دکتر علیرضا دلاوری در پیامی 24 مهرماه روز جهانی غذا که با شعار روز جهانی غذا « همه با هم برای تغذیه سالم و امنیت غذایی خانواده در شرایط اپیدمی کرونا» نامگذاری شده است را تبریک گفت.
![پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت 24 مهرماه روز جهانی غذا](/thumbnail/550-h_100/uploads/32/2020/Oct/14/Presentation1.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، متن پیام معاون بهداشت دانشگاه به شرح ذیل است:
24 مهرماه روز جهانی غذا که با شعار روز جهانی غذا « همه با هم برای تغذیه سالم و امنیت غذایی خانواده در شرایط اپیدمی کرونا» نامگذاری شده است را تبریک عرض میکنم.
موضوع غذا و تغذیه یکی از موضوعات مهم سلامت است که بر ابعاد مختلف سلامتی تاثیر گذار بوده و بیماری کووید-19 بهصورت مستقیم و هم غیرمستقیم بر امنیت غذا و تغذیه مؤثر است و همچنین این بیماری از طریق تاثیر بر عرضه و تقاضای مواد غذایی بهطور مستقیم بر سامانههای غذایی تاثیر خواهد داشت و بهطور غیرمستقیم از طریق کاهش قدرت خرید و ظرفیت تولید و توزیع مواد غذایی، ناامنی غذایی و بروز مشکلات تغذیهای با تضعیف سیستم ایمنی میتواند موارد ابتلا و مرگومیر ناشی از کووید-19 را افزایش دهد.
بخشهای خاصی از جمعیت در برابر تاثیرات مستقیم و غیرمستقیم کووید-19 بر امنیت غذایی آسیبپذیرتر هستند، (مادران باردار- کودکان و افراد سالمند –بیماران زمینه ای-ناامن غذایی- اقشار کمدرآمد)
از اهداف ارائه خدمات تغذیه در نظام شبکه این سه مورد مهم و ضروری است:
1- ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیهای جامعه
2- بهبود و ارتقاء شاخصهای سلامت تغذیهای جامعه با گسترش مداخلات جامعهمحور
3- افزایش دسترسی جمعیت تحت پوشش به خدمات بهبود تغذیه جامعه، پیشگیری و کنترل انواع سوءتغذیه و عوامل خطر تغذیهای در بیماریهای واگیر و غیر واگیر
دکتر علیرضا دلاوری
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
ارسال نظر