• 27 تیر 1403

آنچه در خصوص سبوس نان باید بدانیم

آنچه در خصوص سبوس نان باید بدانیم

آنچه در خصوص سبوس نان باید بدانیم

مصرف نان، آرد، و برنج سبوس‌دار می‌تواند بسیاری از نیازهای تغذیه‌ای انسان را برطرف کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، سبوس عبارت است از پوستهٔ گندم، جو یا برنج که سرشار از ویتامین B، ویتامین E، پانتوتنیک اسید، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز، و سلنیوم است. و به همین دلیل دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است. همین‌طور، مصرف نان، آرد، و برنج سبوس‌دار می‌تواند بسیاری از نیازهای تغذیه‌ای انسان را برطرف کند.

سحر بنی عامریان کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، توضیحات مبسوطی در خصوص سبوس نان را در این ویدئو کلیپ ارائه می‌دهد.

 

اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

{اسماعیل استاجی}

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *