کارگاه مهارتآموزی در زمینه مشاوره شیردهی
برگزاری سومین روز از کارگاه مهارتآموزی در زمینه مشاوره شیردهی در معاونت بهداشت
به همت گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در کارگاه مهارتآموزی مشاوره شیردهی، تاکید شد، مادران شیرده باید از تمام گروههای غذایی، به ویژه لبنیات، در دوران شیردهی استفاده کنند و هیچ گروه غذایی حذف نشود. این کارگاه برای پزشکان و کارشناسان واحدهای تابعه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همت گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت، سومین روز از کارگاه مهارتآموزی در زمینه مشاوره شیردهی برای پزشکان و کارشناسان شاغل در واحدهای تابعه، روز سهشنبه 2 دی 1404 در سالن جلسات مدافعان سلامت این معاونت، برگزار شد.
دکتر ستاره ثاقب، فوق تخصص نوزادان، عضو کمیته کشوری شیرمادر و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در زمینه علت کولیک، ریفلاکس، گریه شیرخواران و شیردهی در شرایط خاص(دو قلو و چند قلو، شکاف کام و لب، زردی و نارسی) توضیحات کاملی، ارائه و در ادامه تاکید کرد، مادران شیرده از همه گروهای غذایی خصوصا لبنیات در دوران شیردهی استفاده کنند و هیچ گروه غذایی در این دوران حذف نشود.
دکتر سمیه فتاحی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی بالینی، هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در زمینه تغذیه مادر در دوران شیردهی صحبت و تاکید کرد، شیردهی در شب برای شیرخواران زیر 6 ماه از نظر بالا نگهداشتن هورمون پرولاکتین در طول روز، در خصوص موفقیت در شیردهی بسیار حایز اهمیت میباشد. در تغذیه تکمیلی چهار ماده غذایی از جمله شیر گاو، عسل، نمک و شکر برای کودکان زیر یکسال ممنوع میباشد.
منیژه رحیمی، مشاور ارشد کشوری شیردهی بیمارستان بهارلو، مبحث دوشیدن شیر با دست و پمپ الکترونیکی را به مدعوین آموزش دادند.
ارسال نظر