• تاریخ انتشار : 1403/05/09 - 09:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 221
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری همایش کشوری بیماری هپاتیت در دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش کشوری بیماری هپاتیت را به مناسبت روز جهانی هپاتیت برگزار کرد.

برگزاری همایش کشوری بیماری هپاتیت در دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، همایش کشوری روش‌های تشخیص و درمان بیماری هپاتیت B و C با حضور متخصصین و پزشکان درمانگر بیماری هپاتیت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور روز شنبه 6 مرداد 1403 مصادف با روز جهانی هپاتیت به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن دارالفنون این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست ابتدا گوشه‌ای از فعالیت‌های مراقبت و درمان بیماری هپاتیت در حوزه تحت پوشش این معاونت به صورت ویدئو کلیپ به نمایش گذاشته شد.

در ادامه دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با گرامیداشت روز جهانی مبارزه علیه بیماری هپاتیت؛ این روز را فرصتی برای هماهنگ کردن تلاش‌ها در خصوص پیشگیری، کنترل و درمان بیماری هپاتیت عنوان کرد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای انجام آزمایشات مولکولی رایگان برای گرو‌های پرخطر و بی‌بضاعت با وجود داروهای در دسترس؛ هدف حذف بیماری هپاتیت قابل دستیابی است.

سپس دکتر علی نیک فرجام، مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در مطالب خود به این نکته مهم اشاره کرد که؛ اقدامات بسیار خوبی در خصوص حذف بیماری هپاتیت C در سطح حوزه تحت پوشش این معاونت انجام گرفته و بیماریابی بصورت فعال در مراکز، زندان‌ها، کمپ‌های ماده 16، MMT و سایر مراکز نگهداری این افراد انجام می شود.

دکتر شهناز سالی، فوق تخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: نیز در ادامه در مورد روش‌های نوین درمان بیماری هپاتیت B مطالبی را ارائه کرد.

سپس دکتر امیر علی سهراب پور، فوق تخصص گوارش و کبد: در خصوص روش‌های نوین درمان بیماری هپاتیت C مطالبی را ارائه داد.

در ادامه دکتر رشید رمضانی، رییس اداره مراقبت از بیماری هپاتیت وزارت بهداشت، در مطالب خود گفت: با توجه به اینکه کشور ما متعهد شده است که بیماری هپاتیت C تا سال 1410 حذف شود تاکید کرد با وجود کیت‌های تشخیصی و داروهایی که اکنون خوشبختانه در کشور تولید می‌شود با مراجعه به مراکز نگهداری افراد پرخطر بیماریابی به صورت فعال انجام گرفته و بیماران سریع شناسایی و تحت درمان قرار گیرند تا کشور ما هم همانند کشورهای دیگر دنیا بتواند تا چند سال آینده بیماری هپاتیت C را حذف کند.

گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت,ریاست,معاون فنی,معاون اجرایی,گروه بیماری های واگیر,اخبار گروه بیماری های واگیر
  • کد خبر : 272959
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه