برگزاری کمیته دانشگاهی برنامه ترویج تغذیه با شیرمادر در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر اولیائی منش معاون بهداشت در خصوص ترویج تغذیه با شیر مادر گفت: آموزش و مهارت کافی پزشکان در ترویج تغذیه با شیرمادر در حوزه بهداشت و درمان در ایجاد انگیزه و ترغیب مادران و خانواده ها اهمیت بسزایی دارد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر روز چهارشنبه 9 اسفند 1402 به ریاست دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت و با حضور دکتر سید حامد برکاتی، مشاور معاون بهداشت، دکتر محمد رضا قیوم زاده معاون اجرایی و تمامی اعضای کمیته در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.
با توجه به اینکه تغذیه با شیرمادر تاثیر عمیقی بر توانایی کودک برای رشد و یادگیری، سلامت وی و جامعه دارد. شیرخوارانی که از ساعت اول تولد تغذیه با شیرمادر را شروع کرده و چیزی جز شیرمادر از زمان تولد تا 6 ماه اول عمر خود دریافت نمیکنند، بهترین شروع زندگی را خواهند داشت.
در ابتدا دکتر اولیایی منش، در خصوص برنامه ترویج تغذیه با شیرمادر گفت: با ارائه مراقبتهای بهداشتی درمانی از طریق تیمی هماهنگ و منسجم میتوان حلقههای زنجیره سلامت مادر، جنین و کودک را مستحکم کرد. آموزش و مهارت کافی پزشکان در ترویج تغذیه با شیرمادر در حوزه بهداشت و درمان در ایجاد انگیزه و ترغیب مادران و خانوادهها اهمیت بسزایی دارد.
در ادامه دکتر بهار اله وردی، استاد گروه کودکان و فوق تخصص گوارش کودکان یاد آور شد؛ برای دانشجویان گذراندن واحد تغذیه با شیرمادر اجباری شده است این یک اتفاق خوبی است اما باید ساز وکار برای ضمانت اجرایی هم دیده شود.
سپس دکتر برکاتی در مطالب خود گفت: متاسفانه شاخصهای تغذیه با شیرمادر در کشور روند کاهشی دارد که نیاز به توجه بیشتر به این امر است.
در ادامه جلسه رقیه کمرلویی، کارشناس برنامه شیرمادر معاونت بهداشت، وضعیت موجود، مصوبات کمیته قبل، مقایسه 9 ماهه اول سال 1401 با 1402 توزیع شیر مصنوعی یارانهای در شهر و روستا، مداخلات و چالشهای برنامه را قرائت کرد.
در پایان جلسه پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای کمیته، مصوباتی در راستای ارتقای سلامت کودکان تنظیم شد.
گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.
ارسال به دوستان