برگزاری اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید در معاونت بهداشت
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، با حضور رؤسا، نمایندگان و کارشناسان مرتبط، اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، روز یکشنبه 19 شهریور 1402 اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید را با حضور نمایندگان سازمان صنعت معدن و تجارت، رؤسا و کارشناسان گروه بیماریهای غیر واگیر، سلامت محیط کار، آموزش و ارتقاء سلامت و کارشناسان مسئول واحد تغذیه شبکههای بهداشت و درمان شهرستانهای اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار کرد.
در ابتدای جلسه میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص ضرورت استمرار اجرای برنامه در سطوح مختلف اطلاعرسانی و آگاهی جامعه، برگزاری کمیتههای کشوری و پایش مستمر و منظم برنامه مطالبی را بیان کرد.
در ادامه اصغر قلیزاده کارشناس گروه بهداشت محیط معاونت گزارشی در رابطه با کنترل کیفیت نمک خوراکی در سطح توزیع، شناسایی نمکهای غیر مجاز و مشکلات موجود در برنامه با توجه به نتایج سنجش و کنترل سلامت مواد غذایی توضیحاتی را ارائه داد. همچنین ایشان به همکاری در خصوص گشتهای مشترک بازرسی با بازرسین سازمان صمت از نمک فروشیهای عمده اشاره کرد.
سپس روزبهانی نماینده سازمان صمت از روند نظارتی سازمان از نمکهای عرضه شده و لزوم وجود ضابطه در خصوص بازرسی مطالبی را بیان کرد. همچنین ایشان، آموزش بازرسین سازمان صمت در خصوص یدسنجی توسط این گروه را نیز از اقدامات موثر در خصوص دستیابی به اهداف برنامه برشمرد.
در ادامه نیز رؤسای گروهها و کارشناسان مسئول شبکههای بهداشت و درمان شهرستانهای اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران از مشکلات موجود و راهکارهای پیشنهادی در پیشبرد برنامه پیشگیری و کنترل کمبود ید مطالبی را بیان کردند.
گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.
ارسال نظر