• تاریخ انتشار : 1399/12/05 - 13:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 272
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان در معاونت بهداشت

گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان را با حضور مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار کرد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت
گروه بهبود تغذیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 5 اسفند 99 جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان توسط گروه بهبود تغذیه با حضور میترا ذبیحی رییس گروه بهبود تغذیه جامعه و سحر بنی عامریان کارشناس تغذیه از معاونت بهداشت، شبنم احمدی زاده سرگروه آرد و غلات معاونت غذا و دارو، آرزو چراغی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران و مهندس شهرود قنبر زاده کارشناس سلامت محیط کار در معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه ذبیحی، به نقش نان به‌عنوان قوت غالب و غذای اصلی مردم و جایگاه آن در امنیت غذایی خانوار به مسئله کیفیت نان ازنظر میزان استاندارد سبوس موجود در آرد و نقش سبوس در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر نظیر چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و... اشاره کرد.
 در ادامه احمدی زاده گزارشی از روند بررسی میزان استاندارد درصد سبوس موجود در آرد نان‌ها و غنی‌سازی آرد ارائه کرد، چراغی در رابطه با چالش‌های موجود در رابطه با رعایت استانداردهای میزان سبوس آرد نان مطالبی را بیان کرد و مهندس قنبر زاده گزارشی از میزان نمک موجود در آرد نان‌ها را ارائه داد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 170769
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه