برگزاری جلسه شورای پیامگزاران و مشاوران سلامت، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی(ساغ) استان تهران در معاونت بهداشت

برگزاری جلسه شورای پیامگزاران  و مشاوران سلامت، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی(ساغ) استان تهران در معاونت بهداشت

به همت دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی(ساغ) استان تهران، جلسه شورای پیامگزاران و مشاوران سلامت، با حضور اعضای این دبیرخانه در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز چهارشنبه 8 شهریور 1402جلسه شورای پیامگزاران و مشاوران سلامت، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی(ساغ) استان تهران با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سعید تاملی معاون فنی معاون بهداشت، دکتر عباس وثوق مقدم رئیس دبیر خانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی تهران، ریاست دبیرخانه توسعه پایدار دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی، نمایندگان 15 وزارتخانه و سازمان استان در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.
در ابتدا دکتر اولیائی منش در خصوص اهمیت تعیین کننده‎های اجتماعی سلامت و نقش دستگاه‌های مختلف در ارتقاء سلامت مواردی را بیان کرد.
در ادامه دکتر وثوق رئیس دبیر خانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی تهران، وظائف هر دستگاه را در خصوص اجرای برنامه‌های سلامت و با هماهنگی و همکاری رابطین پیامگزار و مدیران دستگاه‌ها توضیح داد.
نمایندگان دستگاه‌ها و سازمان‌های حاضر نیز در گزارشی فعالیت‌های مرتبط با سلامت در موسسه خود را ارائه کردند.
جلسه با مصوبه ارائه 3 پیشنهاد و 3 چالش عمده هر دستگاه در زمینه انجام همکاری بین بخشی به پایان رسید.